Logo

Openschuur

Workshops

Klasbezoeken

Verjaardagsfeestjes

Machineverhuur

 

 

Verjaardagsfeestjes voor kinderen

 

 

Techniekschuur Lennik biedt volgende themafeestjes aan:

Interesse? contacteer ons via: info@techniekschuur.be

 

 

Thema 1: Maak je eigen wandklok

 

Jij en je vriendjes maken elk een gepersonaliseerde wandklok. Jullie bepalen zelf hoe deze er uit zal zien. Jullie maken een mooie tekening op de computer (met hulp van begeleiders) of op een blad papier en deze scannen we dan in. Jullie mogen samen werken of hulp vragen aan de begeleiders. Daarna snijden we voor elke genodigde zijn klok op de lasercutter uit en werken deze samen af. Zo gaat iedereen met een mooi en nuttig aandenken van je feestje naar huis.

 

Duur: 2uur

Prijs: 25 euro per persoon

Aangeraden leeftijd kinderen: vanaf 7 jaar

 

 

 

 

 

Thema 2: ga op schattenjacht met je eigen metaaldetector

 

We leren solderen en maken onze eigen metaaldetector. Daarna gaan we samen op zoek naar de schat. Iedereen gaat naar huis met zijn eigen metaaldetector en zijn stukje van de gevonden schat.

 

Duur: 2-2.5uur

Prijs: 25 euro per persoon

Aangeraden leeftijd kinderen: vanaf 7 jaar

 

 

 

 

 

Thema 3: ontwerp en lasercut je eigen juwelenset

 

Wie droomt er nu niet van zijn eigen juwelenlijn? Alle deelnemers mogen naar hartenlust hun fantasie de vrije loop laten. Je mag twee paar oorbellen uittekenen en een hangertje. Jullie mogen hiervoor mooie tekeningen op internet zoeken of zelf op papier uittekenen.

Vervolgens gaan we met de lasercutter aan de slag en werk je de juwelen af. Zo kan iedereen achteraf bij vrienden en familie pronken met zijn eigen set juwelen.

 

Duur: 2-2.5uur

Prijs: 25 euro per persoon

Aangeraden leeftijd kinderen: vanaf 7 jaar

 

 

 

 

 

Thema 4: het nachtlampje

 

Jij en je vriendjes bepalen maken elk een nachtlampje. Maak een mooie tekening op de computer (met hulp van begeleiders) of zoek iets tof op internet. De echte artiesten onder ons mogen ook een eigen ontwerp maken op een blad papier. Daarna snijden we voor iedereen zijn lampje uit en verlijmen alles. Een pracht cadeau voor mama of papa!

 

Duur: 2uur

Prijs: 25 euro per persoon

Aangeraden leeftijd kinderen: vanaf 7 jaar. Voor deelnemers jonger dan 7 jaar vragen we wel dat 1 volwassen begeleider per 3 kinderen mee aanwezig is.

 

 

 

 

 

Thema 5: het micky knipperende mousje

 

We leren solderen en maken onze eigen Mickey Mouse met knipperende LEDs. Deze oefening is eenvoudiger en doenbaar voor de kleinsten.

 

Duur: 2uur

Prijs: 25 euro per persoon

Aangeraden leeftijd kinderen: vanaf 6 jaar.

 

 

 

 

 

Inschrijven? info@techniekschuur.be

 

Wanneer? Op afspraak mogelijk woensdag- & zaterdagnamiddag of tijdens schoolvakanties; gedurende 2 tot 3 uur (afhankelijk van het thema)

Waar? Techniekschuur Lennik; Jan Baptist Van der Lindenstraat 100; 1750 Lennik

Aantal personen? min 6 en max 10 personen. (te bespreken)

Leeftijd: alle activiteiten zijn toegankelijk voor deelnemers vanaf 7 jaar. Thema 6 kan al voor deelnemers vanaf 6 jaar. We vragen wel dat je zelf nog zorgt voor 1 volwassen begeleider.  

Techniekschuur Lennik verzorgt zelf geen catering, maar jullie kunnen wel eigen lunchpakketten en drank meenemen en deze tijdens de pauze nuttigen.

 

Indien je zelf een leuk idee hebt voor een thema, staan we daar ook voor open. Neem gerust contact op en dan kijken we of het haalbaar is en tegen welke prijs.